BİTLİS / MUTKİ - İkizler Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

İkizler Cumhuriyet Yatılı Bölge Ortaokulu

Uğur Mezrası / İkizler Köyü / Mutki / BİTLİS
Vizyon
Yönetim bilinciyle çağın gerektirdiği eğitimi sağlayan ve eşdeğer kurumlara model olan bir kurum olmaktır. Uluslararası standartlarda, çağdaş denetim tekniklerini kullanarak, dinamik ve değişime açık bir denetim anlayışıyla, Türk Millî Eğitim Sistemini daha iyiye doğru geliştirme kararlılığındayız.
Misyon
Sürekli yenileşme ve gelişmeye açık, millî ve manevi değerleri özümseyip evrensel ilkeleri benimseyen nitelikli ve yüksek karakterli nesiller yetiştirerek milletimizi çağdaş medeniyetin yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı yapmaktır. Bakanlığın faaliyetleri ile mali ve mali olmayan tüm kaynaklarını; bağımsız ve tarafsız iç denetçileri vasıtasıyla risk esaslı uygunluk, performans, mali, bilgi teknolojisi ve sistem denetimi uygulamalarıyla değerlendirmek ve yönetime yardımcı olmak suretiyle Türk eğitim sistemine değer katmaktır.
08.30-15.30
Uydu İnternet (VSAT)
Lojman
8 - İki ayrı binada toplam 8 daire lojman bulununup ısınma şekli kaloriferdir.
Ulaşım
Özel ulaşım, kış mevsiminde havaların kötü olması ve yolların kapalı olmasından kaynaklı bazı dönemlerde ulaşım aksadığı için muş merkezden okulumuza günlük servisle ulaşım sağlamak mümkün değildir
Mutki´ye 48 km Muş Hasköy´e 18 km
İl/İlçe Merkezine Uzaklık